Llibres

Cartucho en el refugio

Cartucho en el refugio

Sánchez, Ana

EDITORIAL: Ediciones Ende
ANY: 2023
GÈNERE: novel·la
EDAT: a partir de 8 anys
LLENGUA: castellà

SINOPSIS:

Després de la por que els va fer passar l'amo Joan, quan els va portar al passeig que ells van creure que era el seu final, van descobrir que l'Arc de Sant Martí en realitat, era el nom d'un refugi al qual el seu covard propietari, portava tots els gossos que considerava que no eren aptes per a la caça.

La vida d'en Cartucho i la Perdiguera canvia totalment. Reben moixaines i carícies dels voluntaris del centre, van al veterinari, aprenen a passejar amb corretja, i tenen l'oportunitat de fer amics i relacionar-se amb els de la seva espècie.

Participen en una teràpia que els ajuda a superar la por i les mancances, que van patir fins a la seva arribada a la protectora, i en aquestes sessions coneixen gossos i gats, que, sense ser-ne conscients, també han estat víctimes de maltractament, deixadesa i indiferència.

Quan ja estan preparats, entren al programa d'adopcions. L'objectiu és que tinguin la seva pròpia família i coneguin una veritable llar. Com que estan molt units, no volen separar-los i intenten per tots els mitjans que surtin adoptats junts.

Ho aconseguiran?