Utilizamos cookies propias y de terceros para ofrecerte una mejor experiencia y servicio. Si continúas navegando, estás aceptando nuestra política de cookies. Pero puedes cambiar la configuración en cualquier momento. Más información

Aceptar

Espai per a
famílies

L’objectiu d’aquest espai és facilitar a les famílies algunes informacions i idees per a portar a terme amb els més petits de la casa. L’objectiu és conscienciar els vostres fills i filles de les problemàtiques associades a segons quines formes de vida que poden condicionar i perjudicar la vida de la resta dels animals del planeta, el mateix planeta i de retruc, les persones.

Entrar

Espai per a
professionals

Aquest és un espai per als professionals del món educatiu, amb l’objectiu de facilitar l’intercanvi d’informacions i experiències des de l’àmbit, tant reglat com des de l’espai no reglat. Des d’aquest espai publicarem les activitats que vosaltres ens faciliteu a partir de la vostra experiència a l’aula. Hi ha experiències meravelloses, molt creatives i riques que, pensem, són fàcilment replicables

Entrar

Col·labora

MINI ACTIVISTA

Un nen també pot ser soci de la Fundació, pot aconseguir el carnet de Mini Activista, bé per pròpia iniciativa destinant una part de la seva paga mensual (les dades sempre han de ser d’un adult), o també pot tenir el carnet si algun familiar o amic (sempre major d’edat) li regala.

Creiem que regalar valors es molt positiu, d’aquesta manera aconseguim nens mes responsables i respectuosos amb la vida de tots els essers vius.
A la societat actual, a on els nens tenen de tot, regalar valors es el millor regal que els hi podem fem.

PACK FAMILIAR

Involucra a tota la família en la defensa dels animals, fes que tots sentin la responsabilitat i l’alegria d’ajudar.

Compartir la mateixa causa fomenta una unió especial entre tots els membres de la família i dona mes oportunitats per fer activitats conjuntes.

CURSOS

EDUCACIÓ HUMANITÀRIA

DRETS HUMANS, ÈTICA AMBIENTAL I PROTECCIÓ ANIMAL.
Reconegut pel Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya

L’Educació Humanitària, és un moviment i corrent pedagògic consolidat als Estats Units que vetlla per garantir la pau i la convivència a la societat des dels espais d’intervenció educativa. Inclou els drets humans, la cura del medi ambient i la protecció animal com a dimensions interconnectades i integrants d'una societat justa, harmònica i saludable.

CURS DE NÚTRICIÓ VEGANA

Hi ha diversos motius que ens poden empènyer cap a una dieta vegana: el respecte i la justícia pels animals; la salut -sovint malmesa per una dieta carnívora- i la preocupació per la contaminació del planeta.

Aquests curs ens aportarà els coneixements bàsics i imprescindibles per gaudir d’una bona alimentació vegana i les eines per elaborar menús creatius i deliciosos.