Utilizamos cookies propias y de terceros para ofrecerte una mejor experiencia y servicio. Si continúas navegando, estás aceptando nuestra política de cookies. Pero puedes cambiar la configuración en cualquier momento. Más información

Aceptar

Espai per a
famílies

L’objectiu d’aquest espai és facilitar a les famílies algunes informacions i idees per a portar a terme amb els i les més petites de la casa. Es pretén conscienciar els vostres fills i filles de les problemàtiques associades a segons quins hàbits de vida que poden condicionar i perjudicar l'existència de la resta dels animals de la terra, el mateix planeta i de retruc, les persones.

Entrar

Espai per a
professionals

Aquest és un espai per als professionals del món educatiu, amb l’objectiu de facilitar l’intercanvi d’informacions i experiències des de l’àmbit, ja sigui reglat com no reglat. En aquesta secció publicarem les activitats que vosaltres ens faciliteu a partir de la vostra experiència a l’aula. Hi ha experiències meravelloses, molt creatives i riques que, pensem, són fàcilment replicables.

Entrar

FAADA
a les escoles

Des de l’any 2012 FAADA va adquirir el compromís de portar a les escoles la realitat que viuen els altres animals per a conscienciar els infants i joves sobre la manera com ens relacionem amb ells. Partint de la consideració moral dels animals i el corrent científic Estudis Crítics Animals proposem un programa d’activitats que desenvolupem durant el curs escolar als centres educatius.

Entrar

Col·labora

MINI ACTIVISTA

Una nena o nen també pot associar-se a la Fundació, aconseguint el carnet de Mini Activista, bé per pròpia iniciativa destinant una part de la seva paga mensual (les dades sempre han de ser d’una persona adulta), o també pot tenir el carnet si algú de la família o amistat (sempre major d’edat) li regala.

Creiem que regalar valors és molt positiu, d’aquesta manera aconseguim infants més responsables i respectuosos amb la vida de tots els éssers vius.
A la societat actual, a on la mainada té de tot, regalar valors és el millor obsequi que els hi podem fem.

PACK FAMILIAR

Involucra a tota la família en la defensa dels animals, fes que totes i tots sentin la responsabilitat i l’alegria d’ajudar.

Compartir la mateixa causa fomenta una unió especial entre tots els membres de la família i dóna més oportunitats per a fer activitats conjuntes.

CURSOS

EDUCACIÓ HUMANITÀRIA

DRETS HUMANS, ÈTICA AMBIENTAL I PROTECCIÓ ANIMAL.
Reconegut pel Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya

L’Educació Humanitària és un moviment i corrent pedagògic consolidat als Estats Units que vetlla per garantir la pau i la convivència a la societat des dels espais d’intervenció educativa. Inclou els drets humans, la cura del medi ambient i la defensa dels animal com a dimensions interconnectades i integrants d'una societat justa, harmònica i saludable.

CURS DE NUTRICIÓ VEGANA

Hi ha diversos motius que ens poden empènyer cap a una dieta vegana: el respecte i la justícia pels animals; la salut -sovint malmesa per una dieta carnívora- i la preocupació per la sostenibilitat del planeta.

Aquests curs ens aportarà els coneixements bàsics i imprescindibles per a gaudir d’una bona alimentació vegana i les eines per elaborar menús creatius i deliciosos.